Hervis.hu Kuponkód

2 Hervis.hu Kedvezmények

Utolsó frissítés: 03/06/2020

Értékelje Hervis.hu

átlagos értékelés: 5 / 24

3000 Huf Érvényes Promóció

3000 Ft Kuponkód

Felhasználási feltételek
Összeg: 3000 Huf

Free Érvényes Promóció

Ingyenes átvétel az üzletben.

Lejárt kedvezmény kódok:

24% Érvényes Kuponkód

24% kedvezmény kedvenc ADIDAS márkádra

Felhasználási feltételek
Infó: 24%
Ha a márkák ABC-je nálad is az ADIDAS-szal kezdődik és legújabb sport-, vagy szabadidőcipőd, ruhád, sportfelszerelésed keresed most megtaláltad! Rendeld meg kedvenc futócipőd, utcai ruházatod, vagy amit a szíved megkíván most 24% kedvezménnyel!

20% Érvényes Kuponkód

JOY-napok a Hervisben -20%

10% Érvényes Kuponkód

JOY-napok a Hervisben -10%

Mega Érvényes Kuponkód

Black Week a Hervisben

3000 Huf Érvényes Kuponkód

3000 Huf ajándékutalvány

25% Érvényes Kuponkód

A 25% kedvezmény a futás, fitnesz, túrázás sportágak kategóriái esetében használható fel, ruházat és cipő vásárlása esetén, amennyiben a vásárlás végösszege meghaladja a 20 000 Ft-ot.

20% Érvényes Kuponkód

2019. július 25. és 28. között rendeld meg kedvenc Nike cipőd, ruházatod vagy kiegészítőd most akár 20% kedvezménnyel!

ÁFAMENTES Érvényes Kuponkód

Rendeld meg kedvenc termékedet a Hervis webshopjában június 05. és 08. között ÁFA MENTESEN!

Felhasználási feltételek
Infó: ÁFAMENTES

15000huf Érvényes Kuponkód

15.000 Ft értékben és vidd haza most 22% kedvezménnyel!

20% Érvényes Kuponkód

2019. július 11. és 14. között rendeld meg kedvenc Adidas, Nike, Puma vagy Under Armour ruházatod, cipőd, felszerelésed most 20% kedvezménnyel!

20000Huf Érvényes Kuponkód

Spórolj akár 20.000 Ft-ot! Online kuponkódok: SPOROLOK5000, SPOROLOK10000, SPOROLOK20000

25% Érvényes Kuponkód

2019. augusztus 23. és 26. között rendeld meg kedvenc terméked, és most 25% kedvezménnyel lelhet nálad szerető otthonra! Részletekért kattints!

20% Érvényes Kuponkód

20% kedvezmény győztes futócipődre, amiben a kilométerek mellett a dicsőség is a Tiéd!

25% Érvényes Kuponkód

Szeptember 20-22. között rendeld meg legújabb túraruházatod, cípőd és felszerelésed 25% kedvezménnyel!

20% Érvényes Kuponkód

2019. október 10-13. között rendeld meg kedvenc terméked, és most 20% kedvezménnyel lelhet nálad szerető otthonra!

20% Érvényes Kuponkód

Most a nyuszi 20% kedvezménnyel és a szállítási díj elengedésével segít!

20% Érvényes Kuponkód

20% kedvezmény minden termékünkre

25% Érvényes Kuponkód

Zsákban hozott kedvezmény - 25% WEBSHOPUNKBAN: 2019. december 6. és 8. között a Hervis webshopban!

20% Érvényes Kuponkód

2019. december 12-15. között rendeld meg kedvenc terméked 20.000 Ft felett, és most 20% kedvezménnyel lelhet nálad szerető otthonra!

Mega Érvényes Kuponkód

2020. január 9-12. között rendeld meg kedvenc terméked 20.000 Ft felett, és most ÁFA mentesen lelhet nálad szerető otthonra!

A leggyakrabban használt Hervis.hu kuponkódok:

Kedvezmény Leírás Utolsó ellenőrzés
3000 Huf 3000 Ft Kuponkód 03/06/2020
Free Ingyenes átvétel az üzletben. 03/06/2020

Ahogy a hideg idő továbbáll, a nap első melegítő sugarai sok embert kicsalogat az otthonából a természetbe. Akár túrázunk az erdőben egy nagyot a jó levegőn, akár elkezdünk kocogni, hogy az áhított nyári formánkat elérjük, fontos az időjárásnak megfelelő viseletbe bújnunk, hiszen könnyen megfázhatunk réteges öltözet nélkül a kellemes napsütés dacára. A sportszerek és sport ruházati termékek széles palettáját felvonultató hervis. hu igyekszik minden sportolásban rejlő lehetőséget kiaknázni, és segítséget nyújt vásárlóinak céljai elérésében. Kategóriákra lebontva kínál női, férfi és gyermekeknek szánt termékeket, így egyszerűen leszűkíthetjük keresésünket az általunk leginkább favorizált sportágra. A Hervis több, mint 200 üzlettel áll vásárlói rendelkezésére a világ valamennyi pontján, prémium márkákat kínáló hatalmas választéka tette a sportszereket és ruházatot forgalmazó versenytársai közül kiemelkedővé, nem csoda, hogy Magyarországon is hatalmas népszerűségnek örvend a sport szerelmesei körében. Könnyen kezelhető struktúrájú webshopjában a nap bármely szakában leadhatja rendelését, így igazán kényelmessé és egyszerűvé válik a vásárlás. Nemcsak top márkákkal igyekszik vásárlói kedvében járni, hanem szakmai tanácsokkal is ellátja: ha tanácstalanok vagyunk az ideális futócipő megvásárlása esetén, vagy ha kerékpárunk összeszerelésében akadunk is el, a hervis.hu weboldalán és blogjában számos hasznos információt találhatunk és gyakorlati tippeket és trükköket sajátíthatunk el. Egyedülálló módon kerékpárok kölcsönzésével is foglalkozik a weboldal, ezzel is hozzájárul az egészséges életmód és testmozgás iránti szenvedély népszerűsítéséhez. Böngéssze át Ön is a kimagaslóan minőségi termékekből álló sportcipők, felszerelések és eszközök széles palettáját, és szerezze be most sokkal olcsóbban a kiszemelt darabokat a Kuponkod.org kuponjai jóvoltából!

Milyen kuponokat kínál a Kuponkod.org a Hervis webshopjához?

A Hervis profilját elsősorban különböző sportolási igényeket kielégítő eszközök és felszerelések alkotják, amelyeket a Kuponkod.org kuponjaival akár féláron is beszerezhetünk, vagy élhetünk az ingyenes házhozszállítás lehetőségével is.

Hogyan lehet a kupont aktiválni?

Ha rákeresünk a Hervis címszóra a Kuponkod.org oldalán, látni fogjuk az aktuálisan futó érvényes kuponokat, melyek lehetnek százalékban kifejezett kedvezmények, ingyenes házhozszállítás, vagy egyéb kedvezmény. A kiválasztott akcióhoz kattintson a „Szerezzen akciót” feliratra, majd a megjelenő betűkből és számokból álló kódot másolja be a hervis.hu oldalán a „Kupon” szövegdobozába illessze bele, és már érvényesíti is az oldal a kiválasztott kedvezményt.

Meddig használható fel a kupon?

A legtöbb kuponnak van meghatározott lejárati ideje, ezt a Kuponkod.org oldalán a kuponok melletti visszaszámolásból lehet nyomon követni. Lejárt kupont sajnos már nem tud érvényesíteni az oldal.

Copyright © Promocodex International Srl - https://www.kuponkod.org/ - Minden jog fenntartva Adószám: RO41122242