Értékelje eOptika.hu

átlagos értékelés: 4.5 / 4

eOptika Kedvezménykód

eOptika.hu Kedvezmények Utolsó frissítés: 17/10/2019

eOptika.hu lejárt kedvezmény kódok

Ingyen

KUPONKÓD

Acuvue kontaktlencse vásárlás esetén ingyen fülhallgató

Ajándék

KUPONKÓD

Válasszon ingyen ajándékot: 30 000 Ft feletti vásárlási érték esetén

Ajándék

KUPONKÓD

Válasszon ingyen ajándékot: 20 000 Ft feletti vásárlási érték esetén

Ajándék

KUPONKÓD

Válasszon ingyen ajándékot: 10 000 Ft feletti vásárlási érték esetén

Az eoptika.hu weboldal 2012-ben elnyerte az év internetes kereskedoje díjat. A honlap 2011-ben kezdte meg muködését, így bátran kijelenthetjük, hogy az elmúlt három év alatt átüto sikert ért saját piaci szegmensében, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint ez az elismerés. A webshop rendkívül széles kínálattal rendelkezik, számos gyártó márkáját tudhatjuk magunkénak, mint például: Johnson & Johnson, CIBA Vision, CooperVision, Bausch & Lomb, Alcon, Abbott stb. Az eoptika.hu gyors és olcsó szállítást ígér a vásárlók számára, valamint emellett a termékeket ingyen át is lehet venni a cég kirendeltségeiben. Az oldalon lehetoség van email-es rendelésre is, de telefonon is el lehet intézni a procedúrát.

A honlap kezelése kimondottan egyszeru, és emellett igen átlátható, jól strukturált felépítéssel rendelkezik. Látszik, hogy nem a dizájn áll a középpontban, hanem foként a termékismertetokre és a rendelésre fordították a fejlesztok a legnagyobb gondot. Ez egyáltalán nem mondható hátránynak, hiszen a felhasználók általában egyáltalán nem igényelnek „csili vili” felületet, hiszen a cél az ilyen oldalak esetében az, hogy a vásárlók könnyen és gyorsan eligazodjanak a termékek között és a leheto legegyszerubb úton találjanak rá az általuk kiszemelt árukra. Az oldalon legfelül fel van tüntetve a cég elérhetosége, jobb oldalon a következo menüpontok közül lehet választani: Hírlevél, Belépés, Regisztráció, Kapcsolat, Kosár.

Ez alatt helyezkednek el a további menüpontok: Kezdolap, Kontaktlencse, Színes kontaktlencse, Kontaktlencse folyadék, Napszemüvegek, Szállítás és fizetés. Az oldalon jól látható helyen van felütetve a shop e-mail-es elérhetosége és telefonszáma, mondhatni szemünk rögtön rá irányul, amint meglátjuk az oldalbetöltodés során a honlapot. A cég a nyitólapon saját elonyeit is részletesen felsorolja, amely kiváló marketingstratégia, hiszen így közvetlen módon növelheti a termékek és a cég iránti bizalmat a felhasználóknál. Többek között az alábbiakat találhatjuk meg ebben a szekcióban: Garantáltan eredeti termékek, Ingyenes személyes átvétel Budapesten, 30-50%-kal olcsóbb, mint a boltokban, 30 napos visszavételi garancia, 120%-os garancia, hogy a legjobb áron vásárol, Barátságos és képzett Ügyfélszolgálat, Gyors szállítás, akár ingyen, Több 10.000 sikeres szállítás évente.

A honlapon megtalálható egy gyors keresési funkció is, amely minden felhasználónak segít a gyors, céltudatos keresésben.

Az eoptika.hu egy teljes mértékben megbízható, átlátható webshop, amely széles spektrumú termékkínálattal rendelkezik és egy szó, mint száz: teljes mértékben kielégíti a hazai vásárlók minden igényét.

 

Copyright © Promokod Srl Timisoara | Romania - https://www.kuponkod.org/ - All Rights Reserved