Értékelje Spartoo.hu

átlagos értékelés: 5 / 2

Spartoo.hu kedvezmény utalvány

Spartoo.hu Kedvezmények Utolsó frissítés: 26/05/2019
15%

KUPONKÓD

15%-os kupon - április-május
47 000 forintos minimum költés esetében beváltható. Partnerek termékeire, valamint leértékelt termékekre nem érvényes.

Ajánlat: Kuponkód
Összeg 15%
Lejár: 31 05 2019
5%

KUPONKÓD

5%-os kupon - április-május
Nincs minimum költés. Partnerek termékeire, ill. leértékelt termékekre nem érvényes.

Ajánlat: Kuponkód
Összeg 5%
Lejár: 31 05 2019
10%

KUPONKÓD

10%-os kupon - április-május
30 000 forintos minimális költés esetében beváltható. Partnerek termékeire, ill. leértékelt termékekre nem érvényes!

Ajánlat: Kuponkód
Összeg 10%
Lejár: 31 05 2019

Spartoo.hu lejárt kedvezmény kódok

5%

KUPONKÓD

5% kedvezmény minden nem leértékelt és nem partner termékre.

5%

KUPONKÓD

5%-os kedvezmény minimum költés nélkül

10%

KUPONKÓD

10%os kedvezmény 30 000 forintos minimális költés esetében. Nem érvényes leértékelt, ill. partner termékekre.

15%

KUPONKÓD

15%-os kedvezmény 47 000 forintos minimális költés esetében. Nem érvényes leértékelt-, ill. partner termékekre.

Spartoo.hu, az igényes cipők birodalma! Ki ne szeretne télen-nyáron kényelmes, puha és könnyű cipőket hordani, amelyek úgy idomulnak a láb formájához, mintha csak ráöntötték volna? Egy sikkes és divatos lábbeli úgy vonzza a tekintetet, mint a mágnes; egy kényelmes és tartós darab pedig magabiztosságot kölcsönöz viselőjének, aki egész nap úgy érezheti, mintha a fellegekben járna. A 2006-ban induló Spartoo baráti összefogás és közös munka eredményeképpen született meg, egy online cipőbirodalom, ahova, ha az ember betér, biztos nem jön ki üres kosárral. A vállalkozás mára már nagyszabású méreteket öltött, árukészlete folyamatosan bővül, több mint egymillió cipő közül válogathatunk kedvünk szerint. Bár fő profilját a lábbelik határozzák meg, női-férfi és gyermek táskák, kabátok és egyéb kiegészítőket is kínál. A sport szerelmesei se maradnak üres kézzel: sport kategórián belül minden irányzatra találunk megfelelő terméket, legyen szó fitneszről, fociról vagy akár úszásról. Világmárkák termékeit ábécérendben találhatjuk meg, a legújabb dizájn darabok színesítik még tovább a weboldal termékskáláját. A Spartoo hűségprogramja keretében pedig minden egyes vásárlásunk után pontot kapunk, amelyet következő vásárlásunkkor beválthatunk, így még többet takaríthatunk meg; a Kuponkod.org weboldalán pedig még további kedvezményeket találhatunk a kiszemelt darabokra.

Mit találok a spartoo.hu weboldalán?

Női-férfi és gyermek cipőkkel és más ruházati termékekkel és kiegészítőkkel foglalkozik a webshop, elsősorban vezető világmárkák aktuális trendeknek megfelelő darabjait kínálja vásárlóinak.

Hol találom meg a Kuponkod.org oldalán a spartoo.hu kedvezményes ajánlatait?

Noha az interneten számos kuponokkal foglalkozó oldallal találkozhatunk, a Kuponkod.org kitűnik mindközül abban, hogy az adott webshop összes aktuálisan futó promóciós kódjait és kuponjait összegyűjti. A keresőmezőt kitöltve pedig odanavigál minket a jelenleg érvényes kuponokhoz: ha a „Szerezzen kódot” feliratra kattintunk, megjelenik egy alfanumerikus, betűkből és számokból álló kód, melyet kimásolva már meg is szerezhetünk.

Hogyan érvényesíthetem a kódot?

A spartoo.hu weboldalán, ha a vásárlást befejeztük, kattintsunk a „Tovább a pénztárhoz” szövegre, majd másoljuk bele a kuponkódot a „Kupon” szövegdobozba.

Milyen kedvezményeket kínál a Kuponkod.org?

Ingyenes házhozszállítást, vagy akár tetszőlegesen kiválasztott, százalékos árengedményt, amelynek mértéke változó lehet -10%-tól akár -50%-ig terjedő intervallumban.

Bármeddig felhasználhatom a kupont?

Sajnos nem: a kupon melletti „Lejárat” címszó mellett láthatjuk visszaszámolás formájában meddig érvényes az adott akció. Lejárati idő után sajnos már nem lehet a termékre érvényesíteni.

Copyright © Promokod Srl Timisoara | Romania - https://www.kuponkod.org/ - All Rights Reserved