Értékelje Lira.hu

átlagos értékelés: 5 / 1

Lira.Hu kuponkód

Lira.hu Kedvezmények Utolsó frissítés: 18/10/2019

Lira.hu lejárt kedvezmény kódok

27%

KUPONKÓD

27% kedvezmény és ingyenes szállítás

Az oldal kifejezetten jó elso benyomást tesz az emberre, A dizájn tökéletesen illeszkedik a cég profiljához, a menüpontok, opciók nincsenek túl bonyolítva, a honlap kezelése nagyon egyszeru, minden fontos funkció gyorsan és akadálymentesen muködik, egyszóval az egész platform remekül teszi a dolgát.

A fomenü az oldal felso részén, a fejlécben kapott helyett, ahol a következo termék kategóriák találhatók meg: Könyv, Film, Zene, Kotta, Hangos könyv, eKönyv. Antikvár, Játék, Muszaki és Utazás. A cég a törzsvásárlói számára kiemelt ajánlatokkal is kedveskedik, így akár 27%-os kedvezménnyel is vehetnek az oldalon könyveket, vagy egyéb termékeket.

Egymást érik a jobbnál-jobb akciók, leárazások, ezért például ha valamilyen remek könyvvel szeretnénk meglepni valamelyik ismerosünket, családtagunkat, vagy éppen saját magunkat, akkor érdemes jó alaposan körülnézni a kínálatban, ahol temérdek új és régebbi könyv várja új gazdáját.

A vásárlás módja sem bonyolult, elegendo hozzá egy szimpla regisztráció a szükséges adatok megadásával és máris belevethetjük magunkat a termékpaletta kínálta rengeteg könyv és egyéb árucikk átböngészésébe, valamint a vásárlásba. Ha valamilyen kérdésünk merülne fel az oldal használatával, muködésével kapcsolatban, akkor érdemes felkeresni a láblécen megtalálható „Segítség” menüpontot. Ezt megnyitva külön kategóriákba bontva találhatjuk meg a válaszokat a kérdéseinkre.

Ebben a szekcióban a személyes átvételi lehetoségek leírása, a futárszolgálattal történo kiszállítás, a rendelés folyamata, fizetési módok és még sok minden más, hasznos információ megtalálható. Jó hír, hogy számos „hagyományos” könyv e-book formájában is megvásárolható, így azoknak a felhasználóknak sem lesz majd okuk a panaszra, akik ezt az egyre divatosabb, népszerubb olvasási formát részesítik elonyben a hagyományossal szemben.

A Lira.hu oldal rendelkezik Facebook-os profillal is, ahol a rendszeres frissítéseknek hála, elso kézbol értesülhetnek a vásárlók az akciókról, hírekrol, de emellett játékokban is részt vehetnek, ahol sokféle értékes nyereménnyel is gazdagodhatnak.

Copyright © Promokod Srl Timisoara | Romania - https://www.kuponkod.org/ - All Rights Reserved