Lascana kuponkód

2 Lascana.hu Kedvezmények

Utolsó frissítés: 03/06/2020

Értékelje Lascana.hu

átlagos értékelés: 5 / 30

25000huf Érvényes Promóció

Ingyenes szállítás 25000 forint felett ingyenes szállítás.

Felhasználási feltételek
Összeg: 25000huf

47% Érvényes Promóció

47 % kedvezmény női alsókra a Lascana.hu oldalon

Lejárt kedvezmény kódok:

20% Érvényes Kuponkód

Kupon - 20% a hálóruhákra a Lascana.hu oldalon

A leggyakrabban használt Lascana.hu kuponkódok:

Kedvezmény Leírás Utolsó ellenőrzés
25000huf Ingyenes szállítás 25000 forint felett ingyenes szállítás. 03/06/2020
47% 47 % kedvezmény női alsókra a Lascana.hu oldalon 03/06/2020

Ha önnek női fehérneműre, fürdőruhára, strandruházatra, vagy akár valamilyen hálóruhára lenne szüksége, akkor érdemes felkeresnie a Lascana.hu webáruházat, ahol a kuponoknak köszönhetően kedvére válogathat a hatalmas, mindig igényt maximálisan kielégítő termékkínálatból. A cég platformja már első „blikkre” is rendkívül pozitív benyomást kelt az emberben. A dizájn minden túlzás nélkül szemet gyönyörködtetőnek mondható, az egész oldal jól strukturált, a menüpontok a számukra ideális helyen találhatók meg, ami nagymértékben megkönnyíti az eligazodást és a vásárlás menetét a webshop-ban. A cég szlogenje (It’s a woman’s world) is jelzi, hogy ez a webáruház a hölgy vásárlók igényeinek maximális kielégítésére törekszik professzionális módon.

Ha kicsit jobban körülnézünk a menüpontok „háza táján”, akkor láthatjuk, hogy a különféle termékek logikus alkategóriákba rendezve találhatók meg az oldalon. A „Fehérneműk” menüpontra kattintva a különböző melltartók (Push-up, kosaras, merevítős, multifunkcionális, sport, szoptatós stb), Fűzők & bodyk, Női atléták és női alsók, Alakformáló fehérneműk és Luxus Fehérneműk közül válogathatunk kedvünkre. A Fürdőruhák terén sem lehet majd okunk a panaszra, mert számtalan bikini, tankini és egyrészes fürdőruha található meg a cég kínálatában. A hálóruhák terén is igen szép felhozatallal büszkélkedhet a cég (különféle pizsamák, kombinék, hálóingek, stb.), de egyéb exkluzív ruhadarabot, szexi, luxus fehérneműt is sokfélét találhatunk meg az oldalon. A fizetésre is több módot támogat a platform: banki átutalás, postai utánvétel, VISA, Mastercard és további jó hír, hogy amennyiben 25.000 Ft felett vásárolunk, akkor a házhozszállítás ingyenes. A vásárlóknak lehetőségük van az árucserére, illetve élhetnek (a feltételek betartása mellett) a visszavásárlási lehetőséggel is.

Ha valamilyen kérdésünk adódna az oldal használatával, vagy bármelyik a cég által forgalmazott termékkel kapcsolatban, akkor telefonon is elérhetjük a lascana.hu munkatársait a „Kapcsolat” menüpontban megadott vezetékes számon. A Lascana termékkínálatában, kiváló minőségű, top márkák ruházati cikkeivel találkozhatnak a vásárlók, az oldal kezelése rendkívül egyszerű, felhasználóbarát, ezért ha valamilyen női fehérnemű vásárlását tervezzük mostanság, vagy a közeljövőben, akkor mindenféleképpen érdemes felkeresnünk ezt a prémium minőségű termékeket kínáló, kiváló webáruházat.

Copyright © Promocodex International Srl - https://www.kuponkod.org/ - Minden jog fenntartva Adószám: RO41122242